2009. június 28., vasárnap

ReproSosem szoktam két egyforma ékszert készíteni (kivéve ha valamiből párban készítek valamit-pl: füli), de most kivételt tettem. Illetve nem is lett teljesen egyforma az eredetivel, ami sajnos ma egy hete elveszett és azóta sem került elő a "becsületes megtaláló". Úgyhogy Kati néninek elkészítettem a nyakéket mégegyszer. Sajnos a karkötő még várat magára. Egyébként szerintem ez szebb, mint a másik volt!

Díj :)Wicky-től és POÉ-tól kaptam most díjat!
Nagyon szépen köszönöm, különösen POÉ elismerő szavait!


Játékszabályok:
1. A díjat rakd ki a blogodban.
2. Akitől kaptad, annak a linkjét tedd alá.
3. Majd válassz ki 15 blogot, amelyik elnyerte tetszésedet és add át neki a díjat. A blogodban ne feledd kirakni a linkjét annak, akinek továbbadod.
4. Értesítsd őket!


Nos, mivel úgy látom már jól megérdemelten mindenki megkapta én is nagy szeretettel adom tovább MINDENKINEK!

Ezúton értesítek minden kedves sorstársamat, hogy Tiéd is ez a

"Díj - mert megérdemled!"
:)

2009. június 20., szombat

Köszönet az alsós évekért!

Az alábbi három ékszer-szett ajándékba készült. Miután megfűztem őket, kedvenc ajándéküzletemben vettem három szépséges picike dobozkát, majd átsétáltam kedvenc virágboltomba, ahol Csabinak, a tulajnak - mert némi virágkötői tanulmányokkal én is rendelkezem :) - előadtam tervemet. Már sejtette, hogy speckó kérésem van - hisz sosem vagyok egyszerű eset :). De mint mindig, most is három gyönyörűséges csokrot kötött, közepükön egy-egy dobozkával. Szemet gyönyörködtető látvány volt! Majd megtöltöttük Bogival a pici dobozokat. Végül nem maradt más hátra, mint hogy átadjuk jogos tulajdonosuknak őket. Ám ekkor ért a legnagyobb döbbenet: a legszebb darab, a Kőrózsa szett a kicsi dobozka tetejével mindenestül eltűnt! Nagyon szomorúak vagyunk! Pedig még le is ragasztottuk a doboz tetejét! Kerestük mindenütt. Hiába....
:(((( Nagyon-nagyon sajnálom. Hajnali fél háromig fűztem, szívem minden szeretetével...... :((((

Golden Shadow - szett

2009. június 16., kedd

Kőrózsa - szett


Régóta terveim között szerepelt egy ilyen medál. Most időm is engedte és alkalom is adódott. Ajándék lesz, már csak a felfüggesztésen vitatkozom magammal :). No és persze méltó karkötő lesz a párja. Mindezt egy apró dobozkában a virágcsokor közepébe kötve adjuk át nemsokára! Remélem nagyon fog tetszeni jövendőbeli viselőjének. Olyan szomorúak vagyunk Bogimmal, mert mielőtt átadhattuk volna elveszett!!!!