2009. március 6., péntek

Kipécéztek!

Hermia (www.hermia-lilioldala.blogspot.com) és Andi pearl
(www.magyarandrea73.blogspot.com) is kipécézett erre a játékra! Igaz nem most, de az elmúlt 3 hónap, mely mögöttem van, nem volt alkalmas arra, hogy továbbadjam ezt a stafétát. Így hát most pótolom! :)

Szabályok:
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett!
Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi!
Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba!
Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve!


Nos, akkor magamról :) :

1. Mindenem a Lányom! Szeretnék belőle értékes embert nevelni! Remélem jó úton járok! Az ÉLETEM elképzelhetetlen nélküle! Mindig is ismertem Őt! Legfurcsább élményem Vele kapcsolatban, hogy fogantatása pillanatától tudtam hogy milyen lesz az arcocskája, a jelleme. Az volt a meglepő, amikor megszületett és ugyanolyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Pontosan a nagymamám 70. szülinapján jött a világra december 24-én, Szenteste. Ugyanaz a Dr segítette világra, aki annak idején engem. Rajta és kis családomon kívül nagyon fontosak számomra a Barátaim!

2. Szeretem az időmet hasznosan eltölteni. Ez a szabadidőmre is vonatkozik! Mindenféle kreatív technikát szeretek! Amennyiben alkalmam adódik rá, úgy az összes újdonságot ki is próbálom! Nagy szerelmem a gyöngyfűzés és a decoupage. Leghőbb vágyam: megtanulni az egylendület technikával való festést Belányi Edittől! (www.egylendulet.hu)

3. A végletek embere vagyok! Vagy nagyon szeretek valamit vagy nagyon nem! Így van ez mindennel! Különös ismertetőjegyem, hogy szinte mindig mosolygok! Ebben örök társam - az egyesek szerint szarkazmussal fűszerezett- humorom segít. Ám ha valakinek mégis sikerül felbosszantania, nemigen ismer rám. Megállíthatatlan és az igazamért anyatigrisként kiálló énem bújik elő!

4. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni. Tv-t nézni nem, viszont mindig szól valami ZENE!!! Kedvenceim mostanság a Republic, Kárpátia, Ismerős Arcok. A régebbiek közül a Pokolgép, Ossian, Edda. És a másik véglet: a dallamos latin és a csodaszép indián népzene! Vannak még mániáim :) , pl: szeretek fotózni, testbeszédet tanulmányozni, természetet járni, futni, netezni. Hiszek az ANGYALOKBAN! Tudom és érzem, hogy vigyáznak Ránk! Meggyőződésem, hogy a filmünk előre megírt forgatókönyv alapján pereg és a nagy sakktáblán mi csupán játékosok vagyunk. Azonban aki játszik velünk, az nem más, mint SORS, a nagy rendező. Hiszem, hogy az az út, amit be kell járnom elvezet a végső célomhoz, és akkor fogom megérteni, hogy minek miért, úgy, akkor és ott kellett megtörténnie.

5. Betegesen rajongok az Indiánokért, Olaszországért, na meg persze a Kárpát-medencében, mint kagylóban igazgyöngyként megülő kis Hazánkért (Buják, Szentendre és Szigliget az abszolút kedvenceim!!!!!) ! Imádom az Olasz nyelv dallamosságát, a Magyar nyelv választékosságát! Nincs szebb annál, amikor egy kisgyerek Édesanyának szólítja az anyukáját! Én gyönyörködhetek ebben! Szeretem a nyelvi és nyelvhelyességi játékokat, a szófordulatokkal bővelkedő, pontos és célratörő, egyenes beszédet!

6. Nagyon nehezen viselem az igazságtalanságot, a hazugságot és a mocskolódást! Aggaszt, hogy manapság egyre inkább ez a célravezető. Sajnálom a felnövekvő nemzedéket, akik közül sokuknak nincs alkalma megtanulni vagy megtapasztalni ennek az ellenkezőjét (még "kicsiben" sem) !

7. Büszke vagyok arra, hogy sok emberrel megosztottam már a saját tapasztalataimon alapuló, praktikákkal megtűzdelt tudásomat egy-egy technika elsajátítása érdekében! Nincs nagyobb öröm és elismerés annál, mint amikor látod a tanítványod örömét és sikerét!
Noha szeretem a hivatásomat (Műtős szakasszisztens vagyok), ám mégis van egy titkos tervem, ami egy időre már megvalósult, aztán az ÉLET repülőgépét eltérítette valaki vagy valami! Ha újra készen áll a gépem a repülésre, akkor beteljesedik a legeslegnagyobb vágyam!!!! Remélem sokak legnagyobb örömére!!!!

Háááát.... ez egy szeretem-es bemutatkozás lett! :))) De úgy gondolom, hogy ezek azok a gondolatok, amiket fontosnak és érdemesnek tartottam arra, hogy megosszam Veletek.

Az általam választott 7 ember:
Pankacs (www.pankacs.blogspot.com)
Ansa (www.ansagyongy.blogspot.com)
KormiBead (www.kormibead.blogspot.com)
Wicky (www.wickeybead.blogspot.com)
Timpi (www.timpigyongyei.blogspot.com)
EMese (www.emesegyongyei.blogspot.com)
Mary (www.marybijou.blogspot.com)

Természetesen nem fogok megharagudni, ha valaki már részt vett korábban ebben a játékban és most nem kíván újfent "árulkodni" magáról! :) De tudnotok kell, hogy valóban olyan gyöngy-betegtársaimat választottam ki, akikre őszinte érdeklődéssel kíváncsi vagyok! Amúgy higgyétek el, ez a gyöngyitisz még műtéttel sem gyógyítható!!! Ne reménykedjetek! :DDDDD



2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ildika!
Igazi megtiszteltetés, hogy elsőnek jelöltél, hogy kíváncsi vagy rám. Mint jól gondoltad, már én is "kipécéződtem".
Csak egyet szeretnék kommentálni as te bemutatkozásoddal kapcsolatban:
"Nincs nagyobb öröm és elismerés annál, mint amikor látod a tanítványod örömét és sikerét!" Ezt megélem minden szombat este, s már ezért megéri gyöngyfűző tanfolyamot tartani.
További sikereket a hobbidban, és kitartást, a Jóisten látja, hogy mit szeretnél, s teljesíteni fogja az álmodat!
Üdv!

Mariann írta...

Nagyon szépen köszönöm!!
ha nem haragszol nem ismétlem meg,mert nem olyan régen már irtam a magamról:!!
most is ugyan az:):):)