2009. november 29., vasárnap

Advent első vasárnapján (hosszú hetek után) újra gyöngyöt fűztem.... :)Peyote-brick kari egy kislánynak különböző rózsaszínű virágokkal.
Készül hozzá a nyakék is :) !
(nem túl jó a fotó minősége, de ha lesz jobb kép, kicserélem majd!)

Megjegyzésekre reagálva:
Köszi Lányok!
Tényleg munkás kis darab, de kezdetben a színei miatt nagyon szerettem (pedig nem vagyok rózsaszín-mániás, sőőőt) , azután meg már a minta miatt is élveztem, bár képről fűztem Andi Pearl után szabadon :D. Ezúton is köszi, hogy előttem jártál (ebben is) példaként! Kicsit féltem a brick-től (pedig egyszer régebben próbáltam), de nem volt nehéz. És tényleg jól sikerült!
Én is remélem, hogy tetszeni fog a kislánynak! Annyi bizonyos, hogy akitől kapja ajándékba, szinte remegő hangon méltatta művemet... :) Bokros teendőim ugyan elhavaztak az utóbbi időben (és a közeljövő sem lesz kevésbé sűrű), de valójában már nagyon ki voltam éhezve egy jó kis gyöngyözésre! Erre fűzés közben jöttem rá. Rég volt már olyan, hogy hajnali 5-kor vasárnap lévén felkelek és halk zene meg az éltető kávé mellett fűzögetek... Nagyon jóóóó volt! Kinn sűrű köd, hideg szél, benn a gyermekem szuszogva alszik, kávéillat, karácsonyi asztaldísz az asztalon, az ablakban színes lámpafüggöny, meleg és a Kormorán zenéje...Hát így készült ez a karkötő! :)

5 megjegyzés:

POÉ írta...

Nagyon szép lett!!! Jó kis munkás ez a csodakari !A színei adventhez illenek szerintem !

Orsi írta...

Biztos nagyon fog örülni neki, hisz gyönyörű!

Andi írta...

Jól sikerült, ügyes vagy!

Magia da Inês írta...

Olá, amiga!
Passei para rever seu cantinho...
Você é muito talentosa!...
Uma ótima semana!
Beijinhos.
Itabira - Brasil

Anna írta...

Nagyon szép a karkötő! A történet is...:)