2012. január 6., péntek

Emlékdoboz




Karácsonyi ajándék volt ez a decoupage-olt, hópasztás, és sajnos nem látszik, de itt-ott hókristály csillámmal díszített fadoboz. S hogy emlékdobozzá váljék, megtöltöttük mindenféle közös élményt megörökítő fotókkal, tárgyakkal, kedvenc vicces szavaink illusztrációjával  (miképpen: zsákbamacska, karikára fagyunk :) ), szépséges fülbevalóval, régóta keresett jól fedő! (mert ez volt a fő szempont, igaz Gabika?! :D) matt fekete szemhéjpúderrel, egy gyönyörű angyalkás csészével, ami  mellé egy egész doboznyi isteni finom meggyes-joghurtos tea is dukált. :)
Nem is maradt el az öröm és a nevetés a csilingelő csomagocska kibontása után!

Gabika!
Csak remélni tudjuk, hogy valahányszor felnyitod a dobozka fedelét és eszedbe jut Dobogókő, Torinó, Verona, Pilisszentlélek, az összes átbulizott Kárpátia koncert  (legfőképpen Nagykáta!), a Pláza, a mozgólépcső, az autókeresés, a Remi, a nálunk töltött napok, a reggeli héjában sült krumpli illata, amire nálunk ébredni lehet és egyszeriben ugyanolyan öröm és jókedv kerít hatalmába, mint amikor megkaptad! :) Millió puszi innen is! :)
Ildikócska  (akit "az Isten áldjon meg" :D)  és Bogi

4 megjegyzés:

Gabi írta...

Ildikócska"akit a Jó Isten Áldjon meg",drága Bogi! Nehezem találom a szavakat......Nagyon köszönöm azt a sok szeretetet,figyelmet, a sok együtt töltött vidám percet,a meglepetéseket,hogy reggel sült krumpli illatára ébredhettem.....NAGYON SZERETLEK BENNETEKET!!!!!!!!Gabi,aki néha "karikára fagy".

Orsi írta...

Szia Ildi! Kukkants be a blogomba, meglepi vár!

Orsi írta...

Ja, még annyit, hogy mesés ez a dobozka!!!

Lakota mágia írta...

...ez olyan nagyon igazi, szívmelengető ajándék...
Nem mellesleg, nagyon szép is a doboz!!!
:-)))